InvestAZ və Azərpoçt MMC əməkdaşlıq edəcək
08.10.2014 11:00
InvestAZ şirkəti və Azərpoçt MMC əməkdaşlığa START verdi

InvestAZ şirkəti Azərbaycanda FOREX bazarında ticarət edən müştərilərinin sayının artmasını nəzərə alaraq xidmət şəbəkəsini genişləndirmişdir. InvestAZ və Azərpoçt MMC şirkəti arasında imzalanmış müqaviləyə əsasən artıq FOREX bazarında ticarət edən InvestAZ şirkətinin müştəriləri Azərpoçtun müştəri xidmətləri şöbəsi vasitəsilə hesablarına rahatlıqla mədaxil/məxaric edə bilərlər. Xidmət, Bakı, Abşeron, Sumqayıt şəhərlərində yerləşən 74 filial və 200-ə yaxın poçt şöbələri ilə yanaşı Azərbaycanın bütün regional poçt filiallarının müştəri xidmətləri şöbələrini də əhatə edir.

Qeyd edək ki, şirkət Azərbaycan Respublikasının Qiymətli Kağızlar üzrə Dövlət Komitəsinin verdiyi lisenziyalar əsasında broker, diler və aktivlərin idarə olunması fəaliyyəti göstərir. Türkiyə Respublikasında da tam lisenziyalaşmış maliyyə və broker xidmətləri göstərən InvestAZ şirkəti Bakı Fond Birjası və Borsa İstanbulun səhmdarı və üzvüdür.